torsdag 30 december 2010

Årets näst sista dag.

Hej alla glada!

Idag årets näst sista dag var jag iväg till Danderyds sjukhus. Det gick som förväntat bra =) jag är en “fri man” enligt läkaren! Så på måndag börjar jag ÄNTLIGEN jobba! Det är inte så att jag hemskt gärna börjar gå upp tidigt igen och sitter i massa bilköer hem… men det ska bli jävligt glassigt att gå från minus 5-6 tusen i månaden till ett par tusen plus!

Nu till lite mer negativa saken idag. Jag var som bekant lite smådålig redan innan haft lite pendlande feber och snuva senaste dagarna.
Men efter min resa till Danderyd är det nu Betydligt mycket värre! Fryser och svettas och näsa och ögon bara rinner o rinner. Det är ju för fan Nyårsafton i morgon! Ska ju med älsklingen med familj till hennes kusiner på middag ju! då kan jag ju inte vara sjuk! Så jag tog min underbara flickväns råd och köpte nässpray och Kan Jang i stan när jag ändå passerade. Nässpray borde ju faktiskt få nobel pris. ITS WORKING!…  MEN Kan Jang vette fan… Det är precis jävla svindyrt närmare 200 kr för en flaska.. och det smakar ärligt talat SKIT (Eller ja Som en blandning av kaffesump, jord, lera och kattsand) Nej jag har inte smakat den beskrivna kombinationen bara Kan Jang.
advertising-kanjang

Hoppas ni alla får en Underbar nyårsafton och ett Gott nytt 2011!

Tjolahopp!