tisdag 2 februari 2010

Kvällsåkningen.

Gick inte som planerat, det var strömavbrott så belysningen och liftarna stod stilla! då kom rille på den alldeles utmärkta iden att gå upp för slalombacken i BJÄXOR! Mongo. men men vi gick och gick har nog aldrig varit så trött i benen i hela mitt liv. Men ska ju träna så why not!

ENJOY!!!

Skidåkning.

Idag har vi inte åkt så mycket, man börjar bli lite trött i benen faktiskt =) men ska iväg på kvällsåkning i Duved vid 18-20, sen åka till stugan och vila och sitta vid datorn =). Åkte en sjukt nice backe idag! När vi stod på och körde Fort så in i helvete ner tog det ungefär 1:40 ner. Snabbt!.

Ska fixa lite gröt nu!
MORS!

Lunch.


Det här blev lunchen i backen idag. Svindyrt btw. Men men. Ekonomi får man oroa sig för sen:(.

Arbetsförmedlingen o sånt.

Ligger i sängen i Åre, kom på igår kväll vad det är som gjort att mitt internet inte fungerat som det ska men det är nu åtgärdat :D. Sen var jag ju iväg på arbetsförmedlingen igår, hon som hjälpte mig var Extremt trevlig! Vilket var bra för jag var nog antagligen ganska förvirrad =) det är jag fortfarande, reglerna för hur man ska få ut a-kassan är helt jävla sinnes sjuka! har fått en broschyr där allt står men det är så jäkla luddigt skrivet och allt går att tolka på hundra olika sätt! det är i alla fall massa saker jag måste skicka in hit o dit och måste leta upp gamla papper. Blä blir trött bara av att tänka på det. ska försöka kolla upp lite nu i veckan men det stora rycket med allt blir på måndag då jag måste infinna mig på Arbetsförmedlingen på Lidingö.

Nä nu är det snart Dags att ge sig ut i nypistade backar! Ska bara äta lite först :)

Betyg för åre hittills 3 av 5 vilket är Bra! Riktigt bra för att vara i Sverige =) för att få 4 – 5 i betyg ska det vara som vissa orter är i Alperna, thats still the shit!

Herrå!